2012-04-23 Vårfint
Emma tänk att det är två år sedan du åkte till himlen. Vi har gjort vårfint hos dig Emma. Vi satt och fikade i eftermiddagsolen bredvid din grav och skickade massor av kramar till dig. Vi tände ett ljus i Malins lykta igår.

Mängder av vårkramar från Mamma och Pappa

2011-10-30 Höstfint
Nu har vi gjort höstfint hos dig Emma. Pumporna är framodlade i Emilsborg med kärlek till dig och ger höstmörkret fin färg. Malin har hittat en jättefin lykta som vi tände igår.

En hälsning från Malin som åker till Australien idag och är borta i fyra månader. " Det här har varit min dröm som du har varit med och inspirerat till. Nu ska den förverkligas och du är med mig varje dag, varje timme och varje minut under hela resan."

Malin har varit hemma en vecka och Linus och Carron kom till Häggeby igår. Vi hade en fin dag tillsammans som vi avslutade med god middag och sällskapsspel.Många höstkramar från Mamma, Pappa, Malin, Linus och Carron

2011-06-24 Midsommarafton
Midsommarhälsning till dig Emma!
Nu är det den andra midsommarhelgen utan dig och det är så svårt att förstå att du inte är med oss. Vi har dansat runt midsommarstången och sjungit sommarsånger. Hoppas att du kunde höra och se oss.

Många sommarkramar från Mamma och Pappa

2011-04-23 Påskafton
Glad Påsk Emma!
Det är jättefint väder och björkarna håller på att slå ut. Vi har satt påskris hos dig vid din grav. Precis idag är det ett år sedan du togs ifrån oss. Vi saknar dig varje dag. Du finns i våra tankar hela tiden och är med oss i det vi gör.

Idag på påskafton äter vi din favoritmat Flygande Jakob och kladdkaka till efterätt. Kusinerna från småland är här och vi spelar spel ikväll som du tyckte så mycket om att göra.Många soliga vårkramar från Mamma, Pappa, Linus, Malin och Carron

2010-12-24 Julafton
God Jul Emma!
Det är jättemycket snö här i Häggeby. Imorse när vi åt frukost fick vi sällskap av ett hungrigt rådjur som stod länge och kollade in på oss.

Vi har varit uppe och lämnat en julklapp till dig samt dekorerat granen med polkagrisar. Släkten kommer snart och vi saknar verkligen dig här idag.Många varma julkramar från Mamma, Pappa, Linus, Malin och Carron

2010-12-06 Andra advent
Älskade Emma. Du har fått en gran hos dig med lite värmande ljus i mörkret till andra advent.


Vi saknar dig Emma.
Många kramar från Mamma, Pappa, Linus och Malin

2010-10-08 Minnesplatsen invigd i Tunabergskyrkan
Nu är Emmas minnesplats invigd. Vi var ca 35 personer som träffades i Tunabergskyrkan, för trevlig samvaro kring mat och fika. Alla som ville kunde skriva något på stenar till Emma. Stenarna ligger nu under fontänen.

Vill du besöka minnesplatsen finns den till vänster innanför huvudentrén. Fråga personalen i kyrkan så visar de dig till minnesplatsen.

Den fina keramiken kommer från Lena Nystedt,keramikverandan, Håbo Tibble.

Tack alla ni som gjorde kvällen till ett fint minne för oss alla.
Många varma hälsningar från Anna, Thomas, Linus och Malin
2010-09-27 Invigning av Emmas minnesplats
Välkomna att inviga Emmas minnesplats i Tunabergskyrkan 8 oktober med oss. Vi startar vid 19.00 och det kommer att finnas något lättare att äta och dricka. Vi behöver därför veta hur många som kommer. Anmäl er via mail till Malin på malin@blomlof.se senast tisdag 5 oktober.
Hjälp gärna till och bjud in gäster.

Med vänliga hälsningar
Anna, Thomas, Linus och Malin
2010-09-26 Gravstenen på plats
Älskade Emma. Vi har gjort fint till dig nu. Plockat mossa i skogen och iordningsställt ett hjärta till dig.


Mamma, Pappa, Linus och Malin
2010-07-26 Fondinsättningar
Vi tackar ännu en gång för Er fantastiska givmildhet när det gäller fondinsättningar till minne av Emma. Det har totalt betalats in 32.000 kr till följande fonder:
- SOS barnbyar
- Svenska sällskapet för medicinsk forskning
- Minnesplats Tunabergskyrkan
- Svenska kyrkans internationella arbete
- UNICEF Sverige
- VI Skogen

Anna, Thomas, Linus och Malin
2010-06-25 Midsommarafton
Älskade Emma. Vi har bundit en blomsterkrans till dig som du kan ha på dig idag.


Mamma och Pappa
2010-05-22 Emmas 20 årsdag
Vi har tänt två ljus idag på din grav Emma, ett ljus per tio år.


Mamma och Pappa
2010-05-16 Tack
Vi tackar er alla som deltog på Emmas begravning och gjorde den 14 maj till en fin dag att minnas. Tack för alla fondinsättningar till Emmas minne. Tack även till er alla som skickat blommor och brev.


Anna, Thomas, Linus, Malin
2010-05-07 Hjärta
Idag köpte jag ett dekorationshjärta som påminner om den klänningen som du gillade så mycket. Kramar man den så blir den varm, så kan man gosa med den sen. Går inte att jämföra med när jag gosade med dig men nu har jag något att ta med hem till Linköping och lägga på fönsterbrädan.


Malin
2010-05-05 Trädplantering
Nu har vi planterat ett träd hemma på tomten för Emma som kan växa vidare. Trädet blommar varje vår till minne av Emma.Anna, Thomas, Linus och Malin
2010-05-02 Minneslund
Mormor och morfar kom på besök och vi fikade ute i solen. Vi gick en liten promenad till minneslunden vid Häggeby kyrka. Vi satt på bänken där och tänkte på dig Emma.

Linus och Malin
2010-05-01 Kondoleanser
Tack för allt stöd med vackra blommor och fina brev samt telefonsamtal.


Anna, Thomas, Linus och Malin